Vera

Vera Stanhope is terug in zesde seizoen van de detectiveserie

RTL 8 - vrijdag 27 mei om 20:28

© ftp://ftp.cyfraplus.pl/
Seizoen 6 van de detectiveserie Vera start met de zaak-Anne-Marie Richards. Het stoffelijk overschot van deze vrouw ligt op een verlaten stuk heideland. Ze was net naar Noordoost-Engeland gekomen om zich met haar dochters te verzoenen.

De openingsaflevering van het zesde seizoen van de politieserie Vera draait om de 56-jarige Anne-Marie Richards. Haar stoffelijk overschot wordt aangetroffen op een verlaten stuk heideland. Het slachtoffer was pas teruggekomen uit Schotland om zich te verzoenen met haar twee dochters. De drie vrouwen hadden een moeizame relatie.

Vera seizoen 6

Uit forensisch onderzoek blijkt vervolgens dat Anne-Marie tot veler verrassing er een levendig liefdesleven op nahield, en zo komen er meer opmerkelijke zaken aan het licht tijdens het onderzoek dat rechercheur Vera Stanhope (Brenda Blethyn) naar de vrouw doet. Dat het geen routineklusje is wordt is al snel duidelijk, want een van de teamleden manoeuvreert zich tijdens het speuren naar de dader in een levensgevaarlijke situatie. (HH)

Meer over