Vera

Een dodelijke val in deze herhaling van Vera

RTL 8 - vrijdag 20 mei om 20:27

© http://photos.plurimedia.fr/
Een havenarbeider is zijn dood tegemoet gevallen in een parkeergarage. Het zou zelfmoord kunnen zijn, maar Vera vermoedt in deze aflevering van de gelijknamige detectiveserie dat iemand hem heeft geduwd. Het slachtoffer heeft de afgelopen tijd heel wat vijanden gemaakt.

Een havenarbeider is zijn dood tegemoet gevallen in een parkeergarage. Het zou zelfmoord kunnen zijn, maar hoofdinspecteur Vera Stanhope (Brenda Blethyn) vermoedt dat iemand hem heeft geduwd. Maar waarom?

Vera

Nou, het zit zo: het slachtoffer Owen heeft namelijk vijanden gemaakt. Zo hield de vader van een verongelukte collega hem verantwoordelijk voor diens dood. Een rechtszaak leverde destijds niets op. Verder zou hij een affaire hebben gehad met een vrouw, tot woede van haar zoon.

Vijfde seizoen

Dit is een zaak uit het vijfde seizoen van de misdaadserie Vera. Inmiddels heeft Blethyn al elf seizoenen gemaakt. Het bleef lang onduidelijk of er een twaalfde seizoen zou volgen, maar daarvoor lijken de lichten nu op groen te staan. De nieuwe reeks is waarschijnlijk eind dit jaar op de Britse tv te zien. (HH)

Meer over