Vera

Weten Vera en Healey de raadsels op te lossen?

RTL 8 - vrijdag 12 november om 20:28

© pressebilder.nrk.no/fotoweb
Een keurige dame ligt in deze nieuwste aflevering van de serie Vera dood in haar achtertuin. Ze is vermoord. Vera's speurwerk leidt haar naar een lange rij verdachten, zoals de echtgenoot van het slachtoffer, haar vader, haar broer en haar goede vriendin.

Een brute moord schrikt in deze aflevering van Vera een keurige woonwijk op. Alison Glenn ligt dood in haar eigen achtertuin en Vera (Brenda Blethyn) krijgt een bijna eindeloze rits verdachten voorgeschoteld. Weet ze ook de juiste aan te wijzen?

Familievetes

Het is dan ook wat: het slachtoffer lag overhoop met haar goede vriendin Asha, omdat haar zoon Alisons dochter maar niet met rust wil laten. Maar er is ook een duister familieverleden dat de kop opsteekt: ze had al jaren geen contact meer met haar vader en haar broer, maar die waren na twintig jaar plotseling opgedoken in haar leven. En ook Alisons echtgenoot is niet helemaal zuiver op de graat: Tom werkt als gevangenbewaarder, en men verdenkt hem van het hand- en spandiensten leveren voor een vastzittende witteboordencrimineel.

Vera (Brenda Blethyn) en Healey (Kenny Doughty) zetten hun tanden in de zaak.

Meer over