Vera

Achtste seizoen Vera komt ten einde

RTL 8 - vrijdag 19 november om 20:28

© pressebilder.nrk.no/fotoweb
Het ontklede lichaam van Ethan Dewley drijft in deze aflevering van Vera in een reservoir bij de watermolen waar zijn vader werkt. De jongen werd gepest en was ook nog eens stapelverliefd op zijn lerares, tot grote ergernis van haar vriend.

Voorlopig even de laatste Vera. In deze slotaflevering van seizoen acht krijgt Vera te maken met een vermoorde tiener. Het stoffelijk overschot van deze Ethan drijft in een reservoir bij de watermolen waar zijn vader Sean werkt. De zoon van Seans baas ontkent Ethan te kennen, maar al snel bleek dat hij het joch voortdurend treiterde. Verder was Sean stapelverliefd op zijn lerares, tot ergernis van haar vriend.

Vera

Vera is een van de meest populaire Britse detectiveseries van het moment. In Groot-Brittannië gingen de kijkcijfers van de reeks door het dak en begin dit jaar maakte hoofdrolspeelster Brenda Blethyn bekend dat er volgend jaar weer een nieuwe reeks van de speurserie op stapel staat. Ook Kenny Doughty komt daarin terug, als Vera's assistent Aiden Healy.

Meer over