Verborgen verleden

Floortje Dessing maakt reis in het verleden

NPO 2 - zaterdag 26 maart om 20:35

© NTR
Floortje Dessing is bekend om haar reisprogramma's, maar de reis naar haar verleden heeft ze nog niet gemaakt. Tot nu. Ze probeert in Verborgen Verleden uit te zoeken wie haar biologische opa is en of haar reislustigheid in de familie zit.

Ze begon haar carrière als dj bij een lokale radiozender, tegenwoordig is Floortje Dessing vooral bekend als maker van reisprogramma's. Dankzij 3 op Reis en Floortje naar het Einde van de Wereld heeft ze alle uithoeken van de wereld gezien. In coronatijd maakte ze twee seizoenen van Floortje blijft hier, waarin ze door Nederland reisde om mensen met inspirerende verhalen te bezoeken en te interviewen.

Floortje Dessing in Verborgen Verleden

Ze heeft veel van de wereld gezien, maar de reis naar haar verleden heeft Dessing nog niet gemaakt. Tot nu: in Verborgen verleden probeert ze uit te vinden wie haar biologische opa is en of haar familie net zo reislustig is als zij. Met muzikanten, toneelspelers, architecten en zelfs een circus met kleine mensen is haar familiegeschiedenis allesbehalve saai.

Meer over