Verborgen verleden

Gordon gaat in Tirol op zoek naar zijn Verborgen Verleden

NPO 2 - zaterdag 20 januari om 20:37

© NTR
Zanger Gordon duikt in Verborgen Verleden in de geschiedenis van zijn familie. Zijn reis door het verleden leidt via het Stadsarchief Amsterdam naar de bergen van Tirol. Muziek vormt de rode draad in het stamboomonderzoek van de entertainer.

Cornelis Willem Heuckeroth is beter bekend onder zijn artiestennaam Gordon. Naar eigen zeggen is de zanger nooit gelukkig geweest met zijn achternaam. In Verborgen Verleden duikt Gordon in zijn familiegeschiedenis. Daarbij bezoekt hij onder meer het Stadsarchief Amsterdam en de bergen van Tirol.

Verborgen Verleden met Gordon

Muziek vormt de rode draad in het stamboomonderzoek. Het uitpluizen van zijn familiehistorie lijkt daarbij een zalvende werking te hebben op de rusteloze entertainer. Zal hij aan het einde van de rit zijn achternaam weer met trots dragen?

Yamas!

Binnenkort mag Gordon zich naast zanger en presentator ook acteur noemen: in april maakt hij zijn bioscoopdebuut in de komedie Yamas! “Het is niet zo’n hele grote rol, maar wel een hele leuke”, onthulde Gordon bij Shownieuws.

Meer over