Verliefd op Ibiza

Johan Nijenhuis' Verliefd op Ibiza komt weer op tv

NET 5 - donderdag 18 augustus om 20:30

© A-Film
Elf mensen, vier verhalen en één eiland, dat zijn de basiselementen van Verliefd op Ibiza. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar in essentie blijkt iedereen voor dezelfde uitdaging te staan.

Regisseur Johan Nijenhuis heeft het goed voor elkaar: een groot deel van zijn films speelt zich af op mooie, zonnige locaties.

Verliefd op Ibiza

Het begint er een beetje op te lijken dat Nijenhuis zijn films daarop uitkiest. Een beetje zoals andere mensen een vakantiebestemming uitkiezen.

Dat hij denkt: 'Hmmm, ik zou wel eens een keertje naar Ibiza willen' en vervolgens Verliefd op Ibiza maakt.

In deze typische Nijenhuis-romcom barst het partyeiland van de verliefde mensen. Ze zijn verliefd op elkaar, op een ander dan hun partner of op het eiland.

Zo is profvoetballer Kevin (Jan Kooijman) met zijn lief (Kim Feenstra) op Ibiza, maar laat hij zijn oog vallen op weddingplanner Lizzy (Sanne Vogel).

De jonge Lars (Jim Bakkum) verliest zijn hart aan de veel oudere Irma (Simone Kleinsma).

Armin van Buuren

Dat zijn nog maar een paar van de verhaallijnen in Verliefd op Ibiza. Naast deze BN'ers komt er in de film nog een hele riedel bekende koppen voorbij.

Zo maken onder meer Willeke van Ammelrooy, Rick Engelkes, Gigi Ravelli en Patrick Martens hun opwachting in een rolletje.

Alle verhalen komen aan het eind mooi samen bij een optreden van top-dj Armin van Buuren. Het Nederlandse publiek smulde ervan: meer dan zevenhonderdduizend mensen kochten een kaartje voor de film.

Meer over