Let op: dit is een herhaling

Vervelende vakantieliefde

NPO 3 - vrijdag 6 maart om 21:25

© BNNVARA / BNNVARA
De vakantieflirt tussen Karin en Musa groeide uit tot een serieuze relatie en de twee gaan samenwonen. Het lijkt koek en ei, maar al gauw begint Musa vervelend en manipulatief gedrag te vertonen. Komt Karin nog los van hem?

Vakantieliefdes kunnen prachtig zijn. Iedereen kent wel zo'n verhaal of heeft zelf een vakantieliefde gehad. In deze oude aflevering van Van God los lijkt ook alles koek en ei tussen Karin (Ricky Koole) en vakantieliefje Musa (Mustafa Duygulu). De knappe Turk Musa woont sinds kort bij Karin in Nederland. Ze is tot over haar oren verliefd. Maar al snel begint Musa vervelend gedrag te vertonen en raakt de sprookjesrelatie in een neerwaartse spiraal.

Manipulerende liefde

Karin raakt steeds afhankelijker van haar manipulerende geliefde. Ze weet dat hij weg moet, maar kan hem niet loslaten. Musa zelf wil weg, maar kan nergens heen. Karin is politieagent en in het dagelijks leven het toonbeeld van vreedzaamheid. In deze relatie kan ze echter haar eigen problemen niet meer aan.

Film

De televisieserie Van God los ging in 2011 van start op de Nederlandse televisie en is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2003. De regisseur van de filmversie, Pieter Kuijpers, is ook de bedenker van de serie. Iedere aflevering is een op zichzelf staand verhaal, gebaseerd op een waargebeurde misdaad. Door de seizoenen heen kende de serie een keur aan bekende acteurs, zoals Georgina Verbaan, Jack Wouterse, Cees Geel, Pierre Bokma en Angela Schijf. De Canadese website Twitch Film schaarde de serie in 2013 onder de beste series ter wereld.

Meer over