Videoland première: De verraders Halloween

Kijk de eerste aflevering van de Verraders Halloween op RTL4

RTL 4 - zaterdag 30 september om 23:06

© Jasper Suyk
Bloedstollende missies, meedogenloze moorden en een psychologisch schaakspel als nooit tevoren. In het angstaanjagende tweede seizoen van De Verraders Halloween gaan weer dertien bekende Nederlanders tot het uiterste om hun handen te leggen op het kostbare zilver

Lees ook: Fajah Lourens over De Verraders Halloween: 'Er zijn mensen geflipt' 

Rob Goossens en Katja Schuurman

Onder de bezielende leiding van presentator Frank Evenblij treden Monica Geuze, Katja Schuurman, Fajah Lourens, Guido Weijers, Jayjay Boske, Bente Fokkens, Bertie Steur, André Dongelmans, Eva Koreman, Bokoesam, Pepijn Lanen, Tim den Besten en Rob Goossens toe tot een sinistere wereld vol listen, bedrog en manipulatie. Wie blijft overeind en wie moet in de eerste aflevering alweer gillend naar huis?

Eén ding is zeker: dit tweede seizoen is nog gruwelijker dan ooit tevoren, met gevaarlijke missies, verleidelijke vallen en geheimzinnige bondjes die in het duister worden gesmeed. En inkomen is er niet bij.

De Verraders Halloween

Vanaf de allereerste aflevering worden de deelnemers op scherp gezet, constant op hun hoede voor de verraderlijke handelingen van hun medespelers. Zelfs de ogenschijnlijk eenvoudige missies ontaarden in bloedstollende uitdagingen waarin alleen de scherpste geesten kunnen overleven.

Durf jij te kijken? Enkel de eerste aflevering van De Verraders Halloween is op RTL4 te zien. De rest volgt vanaf 30 september wekelijks op Videoland.

Meer over