Videoland première: Eén grote familie

Eén Grote Familie met Chantal Janzen en Lykele Muus debuteert op RTL4

RTL 4 - zaterdag 14 oktober om 21:40

© Tom Cornelissen
Julia en Taco uit de nieuwe Videoland-serie Eén Grote Familie houden van elkaar en gaan samenwonen. Maar dit betekent dat ook hun kinderen voor het eerst een huis moeten delen. Julia's twee dochters en een zoon en Taco's drie kinderen moeten erg aan elkaar wennen.

Chantal Janzen zette de afgelopen maanden haar presentatiewerk op een laag pitje om zich volledig te richten op haar nieuwe geesteskindje: Eén Grote Familie. Janzen (44) vormt met haar man Marco Geerartz en hun kinderen al ruim vijftien jaar een samengesteld gezin. Dit gegeven leek haar geknipt voor een komische dramaserie die vanaf deze week op Videoland te zien is.

Lees ook: Lykele Muus over Eén Grote Familie: ‘Een samengesteld gezin is doodnormaal, alleen zie je het nooit op tv’ 

Eén Grote Familie

RTL zendt als voorproefje de eerste aflevering uit, waarin te zien is hoe Julia (Chantal Janzen) met haar drie kinderen intrekt bij haar nieuwe grote liefde Taco (Lykele Muus). Maar ook Taco heeft uit een eerdere relatie al drie kinderen. Ze hebben één ding gemeen: iedereen moet erg wennen aan de nieuwe woonsituatie. Dat familieleden en ex-geliefden over de vloer komen helpt ook niet mee.

Wanneer is Eén Grote Familie op televisie tezien? 

De eerste aflevering van Eén Grote Familie is op zaterdag 14 oktober om 21:30 uur te zien op RTL4. De rest van de afleveringen volgen exclusief op Videoland.

Meer over