Vier handen op één buik

Channah Koerten helpt de onwetende Marleen een handje in Vier Handen op Eén Buik

NPO 3 - dinsdag 19 september om 20:22

© Skyhigh TV/BNNVARA
Als klein meisje wilde Marleen jong moeder worden. Nu ze twintig is, is ze zwanger. Ze heeft alleen niemand om vragen aan te stellen: haar moeder is uit beeld en erover praten met haar vader vindt ze ongemakkelijk. Daarom is ze te zien in Vier Handen op Eén Buik

De twintigjarige Marleen droomde er als klein meisje al van om jong moeder te worden. Daarom stopte ze op haar negentiende met de pil, niet veel later raakte ze zwanger van haar vriend Yasin. Tot zover het goede nieuws.

Marleen in Vier Handen op Eén Buik

Marleen zit namelijk vol vragen, maar ze weet niet aan wie ze die moet stellen. Met haar moeder heeft ze geen contact meer en ze vindt het ongemakkelijk om het er met haar vader over te hebben.

Channah Koerten

Gelukkig staat Channah Koerten haar bij in Vier Handen op één Buik. De voormalig deelnemer aan Temptation Island is moeder van zoon Tiger en dochter Rumi en kan alle vragen die Marleen heeft beantwoorden. Koerten legde haar hele zwangerschap vast in een videodagboek; ze deelde zelfs beelden van de bevalling met haar volgers.

Meer over