Vier handen op één buik

Victoria Koblenko schiet te hulp in Vier Handen Op Een Buik

NPO 3 - dinsdag 2 november om 20:25

© BNNVARA
Elaine en Kevin wonen met hun dochtertje Olivia in Friesland. Elaine was zeventien toen ze voor de eerste keer zwanger werd. Nu is ze opnieuw in verwachting. Bekende moeder Victoria Koblenko staat het stel bij in deze aflevering van Vier Handen Op Eén Buik.

Victoria Koblenko oogstte vorig jaar veel lof met haar deelname als bekende moeder aan Vier Handen Op Eén buik. Dat deed ze samen met Evgeniy Levchenko, met wie ze de vijfjarige Kiy heeft, en die als eerste bekende vader in het programma was te zien.

Victoria Koblenko

Dit keer staat Victoria de negentienjarige Elaine en haar twaalf jaar oudere verloofde Kevin bij. De twee wonen met hun dochtertje Olivia in het noorden van Friesland. Elaine was zeventien jaar toen ze zwanger van Olivia raakte. Nu is ze opnieuw in verwachting en het duurt niet lang voor de baby zich aandient. Alsof dat niet druk en spannend genoeg is, gaan de twee nog voor de bevalling verhuizen. Victoria - die in het vorige seizoen werd geroemd om haar tips en positiviteit - schiet het stel te hulp.

Meer over