Vijftig piek voor een automaat in Van onschatbare waarde

31 juli 2019 11:58 | kijktips | Door Televizier

© © MAX/Roland J. Reinders
In Van onschatbare waarde krijgen verkopers de kans om hun waardevolle spullen te verkopen aan één van de vier kenners. Deze reeks met Dionne Stax als presentator is begin dit jaar eerder dit uitgezonden.

In de eerste aflevering van Van onschatbare waarde bijt verkoper Waltraud bijt het spits af met een gesigneerde catalogus van Picasso. Het boekje heeft haar schoonvader gekregen bij de verhuizing van een tentoonstelling van Picasso. Zijn er geïnteresseerden voor de catalogus?

Oud wapenschild

Bart probeert een oud wapenschild te verkopen. Hoewel hij bij de koop van het schild niets wist van de herkomst, is hij inmiddels een kenner. Ook zien we Mathieu. Hij neemt zijn geliefde chocoladeautomaat mee. In de jaren zeventig kocht hij de machine op een markt en heeft er vijftig gulden voor betaald. Hoeveel hebben de experts voor de chocoladeautomaat over?

Rijtuighorloge

Tot slot verrast Hugo de experts met een rijtuighorloge. Hij heeft het bijzondere object sinds de jaren vijftig in zijn bezit, na het overlijden van zijn ouders. Er lijkt veel belangstelling te zijn, maar zet Hugo niet te hoog in?

Dionne Stax

Van onschatbare waarde wordt gepresenteerd door Dionne Stax.

Meer over