Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Viktor en de brandweerwagen

SBS 6 - donderdag 14 mei om 21:25

© SBS
Viktor Brand is in Wormerveer om te zien of het klushuis van Jeffrey en Sandra al af is nadat meester Visser het geschil met hun buurman oploste. In Terheijden kijkt hij of Rudi zijn oude brandweerauto alweer terug heeft.

Grote afwezige in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? is en blijft de meester zelf. Zijn cohost Viktor Brand gaat wederom op pad om te zien hoe het met twee eerdere zaken is afgelopen. Zo is hij in Wormerveer bij Jeffrey en Sandra die in de clinch lagen met de buurman over de fundering van hun nieuwe huis. De buurman beweerde dat de vloer op zijn grond lag waardoor de gemoederen hoog opliepen. Meester Visser oordeelde anders en de verbouwing kon gewoon doorgaan. Bekijk hieronder een preview.

Antieke brandweerauto

Ook is Viktor in Terheide waar Rudi zijn antieke brandweerauto ter reparatie aanbood bij de lokale garage. Hij was het niet eens met de kosten die hoger uitvielen dan de afgesproken 500 euro en weigerde te betalen. De rechter gaf de garagehouder gelijk. Maar heeft Rudi inmiddels betaald?

Meer over