Boer zoekt vrouw

Vliegensvlug op date

Er zijn nog vijf boeren over die op zoek zijn naar een nieuwe partner. Boeren Jan, Geert, Geert Jan, Bastiaan en boerin Annemiek nodigen ieder tien briefschrijvers uit voor een speeddate. Met welke vijf hebben ze de beste klik en gaan ze de volgende keer een dagje op pad?

In Boer zoekt vrouw hebben de boeren hun brieven grondig bestudeerd en moeten nu zien uit te vinden of de schrijvers in het echt net zo leuk zijn als ze klinken op papier. De vijf boeren die de meeste brieven kregen komen erachter tijdens de speeddates. Boeren Jan, Geert, Geert Jan, Bastiaan en boerin Annemiek nodigen ieder tien briefschrijvers uit, die eruit sprongen door zich op papier meteen al kwetsbaar op te stellen of juist nieuwsgierigheid op te wekken door kort maar krachtig te zijn.

Vijf minuten daten

Elke date duurt vijf minuten. De grote vraag is of er in het echt ook daadwerkelijk een klik is. De zenuwen gieren in elk geval door hun lijf, zowel bij de boeren als bij hun dates. Als de vliegensvlugge afspraakjes eenmaal achter de rug zijn, kiezen de vrijgezelle boeren met welke vijf potentiële partners ze volgende week een dagje op stap willen.

Meer over:

Reageren