Voetbalvrouwen zijn ook nóóit tevreden

26 oktober 2009 11:54 | kijktips | Door Televizier

Het was lange tijd onzeker of er wel een derde serie Voetbalvrouwen zou komen. Maar gelukkig: die is er! In de cliffhanger gingen Solange (Nicolette van Dam) en Italo (Bas Muijs) eindelijk trouwen.

Ook tussen Liz (Leontine Borsato) en Rutger (Joep Sertons) bloeit de liefde weer op. Terwijl zij zich de gelukkigste paren ter wereld wanen, gaat het gigantisch mis tussen Renske (Sophie van Oers) en Danny (Mike Weerts). De kersverse 'papa' ziet in dat hij de vader niet kan zijn van haar zoontje Levi.

Wanhoop
Melanie en Jeffrey hebben de plechtigheid nauwelijks meegemaakt, omdat zij doorheeft dat hij naar Bahrein wil vertrekken met hun zoontje Diego. Die laatste denkt dat zijn vader hem wéér zonder hem smeert. Uit pure wanhoop springt hij, voor het oog van Melanie (Lone van Roosendaal) en Jeffrey (Barry Atsma), van het balkon.

Nieuwe aflevering
In de nieuwe aflevering van vanavond blijkt gelukkig dat Diego verre van dood is. Aangezien Renske is ingetrokken bij Gio, zou je kunnen denken dat alle voetbalvrouwen eindelijk gelukkig zijn. Natuurlijk niet!

Yolanthe
De mooie visagiste (en golddigger) Kate (gespeeld door de enige échte voetbalvrouw Yolanthe Cabau van Kasbergen) is een bedreiging voor de dames. En de sluwe Oksana (gespeeld door Peggy Vrijens), de vrouw van de nieuwe, Russische eigenaar van voetbalclub Heros, wil óók bij de groep horen.

De voetbalvrouwen zijn niet allemaal even snugger, maar snappen wel dat één van hen het vijfde wiel aan de wagen wordt.

Meer over