Volle zalen

Het levensverhaal van Barrie Stevens in Volle Zalen

NPO 2 - dinsdag 30 november om 20:35

© AVROTROS
Cornald Maas bezoekt in deze aflevering van Volle Zalen Barrie Stevens, die momenteel voor het eerst solo in het theater staat. De 77-jarige artiest keert terug naar Londen, waar hij vertelt over zijn jeugd en hoe hij zijn dromen in Nederland waarmaakte.

Voor het eerst in zijn lange carrière staat Barrie Stevens solo op het toneel. De 77-jarige artiest vertelt in zijn theatervoorstelling I’m an Artist zijn levensverhaal: van zijn jeugd in Engeland, zijn verlangen naar de schijnwerpers én naar mannen en hoe hij deze dromen zag uitkomen in Nederland.

Barrie Stevens

In Volle zalen keert het voormalig jurylid van de Soundmixshow terug naar Londen, waar hij met Cornald Maas praat over zijn jeugd en zijn liefde voor Engeland. De choreograaf, danser, zanger en acteur woont al ruim vijftig jaar in Nederland, maar voelt zich nog altijd every inch an Englishman. Hij bezoekt ook het graf van zijn grote liefde Leen Jongewaard, met wie hij achttien jaar samen was en vertelt over de invloed die zijn voormalig partner op hem had.

Meer over