Volle zalen

Cornald Maas bezoekt Jan Rot in Volle Zalen

NPO 2 - dinsdag 1 maart om 20:37

Cornald Maas bezoekt in deze aflevering van Volle Zalen de ongeneeslijk zieke Jan Rot. De zanger en liedjesschrijver lijdt aan kanker en is uitbehandeld, maar ambities heeft hij nog genoeg. Hij werkt aan een album en wil nog concerten geven.

Jan Rot kreeg vorig jaar zomer te horen dat hij ongeneeslijk ziek is. De zanger werd geopereerd vanwege een tumor en daarna bleek uit scans dat er veel uitzaaiingen zijn. ‘Ik word niet meer beter’, schreef hij op 31 juli op zijn Facebookpagina.

Kijk terug: Cornald Maas bezoekt Jan Rot in Volle Zalen Op NPO Start

Jan Rot

Presentator Cornald Maas bezoekt in deze aflevering van Volle Zalen Jan Rot, die absoluut nog niet klaar is met het leven en zich stort op allerlei projecten. Zo werkt hij aan een nieuw album en hoopt hij nog concerten te geven, waarbij andere artiesten nummers van en met hem zingen.

Cornald Maas

Rot blikt samen met Cornald Maas terug op zijn leven. Hij werd door de jaren heen geroemd als tekstschrijver: in 2016 won hij de Annie M.G. Schmidtprijs met zijn lied ‘Stel dat het zou kunnen’. Een jaar later werd hij opnieuw genomineerd voor deze prestigieuze prijs voor ‘Solidariteit’.

Lees ook: Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden Klik hier

Meer over