Voor elkaar gemaakt

Matthijs van de Sande Bakhuyzen wil vader worden in Voor Elkaar Gemaakt

RTL 8 - woensdag 10 april om 20:27

© Elmer van der Marel
Nu hij onvruchtbaar is, heeft Felix uit Voor Elkaar Gemaakt ineens een kinderwens. Zijn broer ontdekt bij wie de donatie die hij ooit deed bij de spermabank terecht is gekomen.

Na een akkefietje met een fret is rokkenjager Felix (Matthijs van de Sande Bakhuyzen) onvruchtbaar geworden.

Voor Elkaar Gemaakt

Hij heeft tot nu toe met volle teugen kunnen genieten van zijn vrijgezellenbestaan maar nu begint het toch te kriebelen: hij krijgt een kinderwens. Zijn broer Jelle (Fabian Jansen) komt tot de ontdekking dat de donatie die Felix ooit bij de spermabank deed bij tv-presentatrice Jip (Loes Haverkort) terecht is gekomen.

Nu wil Felix vader worden van haar ongeboren kind. Dat is best ingewikkeld aangezien Jip al een relatie heeft. Toch zet Felix alles op alles om bij haar in de gratie te komen. 

Remake

Voor Elkaar Gemaakt is een remake van de Duitse film Vatervreuden. Dit is niet de eerste Nederlandse romantische komedie die is gebaseerd op een Duitse romcom. Ook Mannenharten is er eentje die we van onze Oosterburen hebben afgekeken. 

De Nederlandse film vaart wel onder het romcom-genre. Hoewel ze zelden goede recensies opleveren, ziet het Nederlandse publiek ze graag in de bioscoop. Wanneer je kijkt naar de bestbezochte Nederlandse films van de laatste twintig jaar, valt op hoe veel romcoms daartussen zitten. 

Meer over