Voor hetzelfde geld

Natasja zoekt een kant-en-klaar huis in Voor Hetzelfde Geld

RTL 4 - dinsdag 24 mei om 20:30

© Videoland
Rob en Maurits vragen Natasja Froger in deze aflevering van Voor Hetzelfde Geld om hulp omdat ze last hebben van keuzestress. Ze hebben hun woning in Haarlem na een verbouwing met winst verkocht en willen nu elders een nieuw, instapklaar huis betrekken. Maar waar?

In de tweede aflevering van Voor Hetzelfde Geld gaat Natasja Froger langs bij Rob en Maurits in Haarlem. De mannen hebben het goed voor elkaar: dankzij een zelf uitgevoerde verbouwing wisten ze hun vorige woning met winst te verkopen. Dit biedt hen voldoende financiële speelruimte om buiten de stad hun woondroom te realiseren.

Natasja Froger

Omdat ze het klussen beu zijn, willen ze dat Natasja hen alleen instapklare huizen laat zien. Ook komen ze er samen niet uit waar ze dan precies zouden willen wonen. Doorgaans kiezen de makers naast drie woningen die voldoen aan de eisen ook een vierde, ‘out of the box’ huis zien. Deze week zijn alle panden een volledige verrassing voor de kandidaten. Grote vraag is of ze zich laten verleiden om af te wijken van hun ideaalplaatje.

Meer over