Voor hetzelfde geld

Ton en Marijke zoeken naar een grotere woning in Voor Hetzelfde Geld

RTL 4 - dinsdag 5 juli om 20:31

© RTL
Ton en Marijke uit deze nieuwste aflevering van Voor Hetzelfde Geld hebben hun zinnen gezet op een huis met een tuin. Hier hopen ze meer ruimte te krijgen om hun kinderen en kleinkinderen te ontvangen. Daarvoor willen ze hun Scheveningse bovenwoning verlaten.

De Scheveningse bovenwoning van Ton en Marijke voldoet niet meer aan hun wensen. Ze ontvangen thuis graag hun kinderen en kleinkinderen en daarvoor kunnen ze wel wat meer ruimte gebruiken. De twee hebben hun zinnen dan ook op een huis met een tuin gezet. 

Voor Hetzelfde Geld

Aan Natasja Froger de taak om hen vier mogelijke woningen buiten de Randstad te presenteren. Geheel volgens de Voor Hetzelfde Geld-formule laat ze het paar drie woningen zien die helemaal op hun wensen aansluiten. En dan is er nog de verrassing: het huis waar ze zelf nooit aan zouden hebben gedacht. “De kracht van dit programma is dat je een week ergens mag gaan proefwonen”, zei Natasja Froger onlangs in Koffietijd. Ook Ton en Marijke krijgen die kans, al is het afwachten welke woning ze daarvoor kiezen.

Meer over