Voor hetzelfde geld

Natasja Froger helpt verhuizen van Amsterdam naar Alkmaar

RTL 4 - dinsdag 21 juni om 20:31

© Nick van Ormondt
Door ruimtegebrek en geluidsoverlast hebben Annelies en Andreas het helemaal gehad in Amsterdam. Ze zoeken in Voor Hetzelfde Geld een nieuw huis in de buurt van Alkmaar, waar Annelies vandaan komt. Het stel heeft zeven ton te besteden.

Annelies en Andreas hebben het helemaal gehad in Amsterdam. Hun woning is te klein en er is veel geluidsoverlast. Genoeg redenen om Natasja Froger erbij te roepen. Ze zoeken een vrijstaand huis, het liefst in de buurt van Alkmaar, waar Annelies vandaan komt. Met het beschikbare budget moet er iets moois te vinden zijn; het koppel heeft zeven ton te besteden.

Droomhuis op het Platteland

Na de huizenjacht mogen Annelies en Andreas in een van de vier voorgestelde woningen proefwonen. Een daarvan is een stuk specialer dan de rest, een element dat al jaren een succes is op de Britse tv. In Escape to the Country, hier uitgezonden onder de naam Droomhuis op het Platteland, kunnen woningzoekenden ook een verrassend huis kiezen. Vorig jaar was dat bijvoorbeeld een oude kerk en een knalroze stulpje.

Meer over