Liefde gaat door de maag

Voor jong én oud

Tachtiger Cliff heeft na drie scheidingen nog maar weinig zelfvertrouwen. Hij gaat op date met de 84-jarige Margaret. Corine heeft haar bruiloft alvast uitgestippeld. Schrikt ze James af met haar toekomstplannen?

In de Britse variant van datingshow First dates verwelkomt gastheer Fred Sirieix vanavond weer vrijgezellen van alle leeftijden. Zoals tachtiger Cliff, die 'gek is op de vrouwtjes'. Hij heeft drie scheidingen achter de rug en dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Niet alleen zijn bankrekening, ook zijn zelfvertrouwen heeft een flinke deuk opgelopen.

Diner voor twee

Fleurt Cliff weer een beetje op tijdens zijn date met de 84-jarige Margaret? Zij verheugt zich in ieder geval op het diner voor twee. James heeft een afspraakje met Corine. Hij legt meisjes graag in de watten, zij weet al precies hoe haar bruiloft eruit gaat zien. Ook Omar heeft grootste toekomstplannen. Het model hoopt het later te maken als modeontwerper. Zijn date en collega-model Tahiry zingt liever, maar heeft last van plankenkoorts.

Meer over: