(Voorlopig) einde van de vrouwenavond

Liefhebbers van de vrouwelijk getinte maandagavond van Net 5 zullen even diep moeten ademhalen. Zowel Grey's anatomy, Julia's tango als de realityserie Grenzeloos verliefd beleven vanavond hun laatste avontuur.

Grey's Anatomy: 20:30
Julia's Tango: 21:20
Grenzeloos verliefd: 22:20

Tragisch
In het geval van Grey's anatomy is dat gelukkig voorlopig. In november komt de serie terug met nieuwe afleveringen. Dan zien we hoe het afloopt met de liefdesdriehoek Meredith–Derek–Rose en is ook duidelijk of Baileys huwelijk de tragische aflevering van vanavond overleeft.

Uitsluitsel
Of er volgend jaar een derde seizoen van Julia's tango komt, is nog niet zeker. Eind mei geeft Net 5 uitsluitsel. Tot die tijd moeten we dus afwachten of Julia echt teruggaat naar Nederland en of Pia, Marjolein en Jacqueline het ook redden zonder man.

Allerlaatste
In Grenzeloos verliefd hoeft Jeroen (23) het in ieder geval niet meer te stellen zonder zijn Noorse vriendin Christine (18). De twee geliefden zijn het gependel tussen Nederland en Noorwegen zo zat, dat hij zijn huis, baan en hobby American Football opgeeft en emigreert naar Stavanger. Geniet ervan, want dit is echt de allerlaatste aflevering van het eenmalig bedoelde Grenzeloos verliefd.

Reageren