VriendenLoterij miljonairs

Robert ten Brink is terug met VriendenLoterij miljonairs

RTL 4 - zaterdag 8 oktober om 21:44

© RTL
Het tweede seizoen van De 1% Quiz zit erop, maar quizliefhebbers blijven deze zaterdagavond zeker niet met lege handen achter. Robert ten Brink neemt namelijk met zijn VriendenLoterij Miljonairs het stokje over van Tijl Beckand.

De spelshow van Robert ten Brink heeft na al die jaren - en tientallen namen verder - eigenlijk weinig tot geen introductie meer nodig. Bijna iedereen weet namelijk wel dat VriendenLoterij Miljonairs een spelshow is waarin er steeds één kandidaat kans maakt op het winnen van 1 miljoen euro. Dit krijgt hij of zij echter niet zomaar cadeau: eerst moeten er namelijk nog vijftien pittige meerkeuzevragen worden beantwoord.

VriendenLoterij Miljonairs

Appeltje-eitje zou je denken, maar niets is minder waar. De moeilijkheid van de vragen loopt namelijk steeds verder op en de kandidaat in kwestie mag 'slechts' gebruiken van drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een bekende. Wie lukt het om alle vijftien vragen goed te beantwoorden en naar huis te gaan met één miljoen euro? Je ziet het in VriendenLoterij Miljonairs, vanaf deze week te zien vlak na de nieuwste aflevering van Lego Masters.

Meer over