vtwonen weer verliefd op je huis

Boerderij op de schop in vtwonen weer verliefd op je huis

SBS 6 - zondag 25 september om 18:58

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
Meindert en Sandra wonen sinds een jaar met hun twee dochters in een oude stolpboerderij. Ze zijn er erg blij mee, maar de open woonruimte blijkt lastig in te richten. Stylist Fietje Bruijn biedt daarom in deze aflevering van vtwonen weer verliefd op je huis de helpende hand.

De inrichting van een rijtjeshuis past niet een-op-een in een stolpboerderij uit 1901. Dat hebben Meindert en Sandra inmiddels ervaren. Samen met hun dochters van 18 en 21 jaar trokken ze een jaar geleden in de vrijstaande boerderij, die op een eiland in een woonwijk staat. Ze zijn er heel blij mee, alleen is het een uitdaging om de open woonruimte in te richten.

vtwonen weer verliefd op je huis

In vtwonen weer verliefd op je huis laten ze zien hoe de meubels uit hun rijtjeswoning niet passen bij de boerderij, waar alle ruimtes met elkaar in verbinding staan. Daar komt bij dat Meindert graag de boerderijsfeer in het interieur zou terugzien, terwijl Sandra liever gaat voor een Ibizastijl in combinatie met hotel chic. Stylist Fietje Bruijn is in Alkmaar om de helpende hand te bieden.

Meer over