vtwonen weer verliefd op je huis

Nieuwe start met opgefrist interieur

SBS 6 - zondag 31 oktober om 18:55

© Talpa
Hendrik Jan wil in deze uitzending van VTwonen Weer Verliefd Op Je Huis een stoer interieur in zijn jaren 70-woning, Wanda houdt van kleur. De smaakkwestie moet worden opgelost; een metamorfose is hard nodig, zodat het stel een traumatische gebeurtenis achter zich kan laten.

Wanda vindt de haard in hun huis lelijk, Hendrik Jan vindt het zonde om die weg te halen. Kan stylist Liza van VTwonen Weer Verliefd Op Je Huis hen allebei tegemoetkomen?

Woonprogramma

Het stel uit Woerden is drie jaar geleden verhuisd van een boerderij naar een jaren 70-woning. In de woonkamer is nu veel geel en groen gebruikt, en dat zien ze liever anders. Zij heeft het liefst een kleurrijk en opgeruimd interieur met kleedjes, velours en hout. Hij wordt warm van een stoere, landelijke inrichting zonder tierelantijntjes. Hun huis heeft hoe dan ook een metamorfose nodig. Afgelopen zomer is er ingebroken, terwijl Hendrik Jan aan het werk was. De inbreker heeft ook geweld gebruikt. De hal, trap en keuken doen hen telkens denken aan die traumatische gebeurtenis.

Meer over