vtwonen weer verliefd op je huis

Kees Tol is terug met vtwonen Weer Verliefd op je Huis

SBS 6 - zondag 18 september om 18:58

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
In deze seizoensstart van vtwonen Weer Verliefd op je Huis vragen Bart en Iris Kees Tol en de stylisten om hulp. Sinds ze voor de haar ongeneeslijk zieke moeder hebben gezorgd, wonen ze in het ouderlijk huis van Iris. Die woning willen ze nu eigen maken.

Nederland telt genoeg mensen die zich niet helemaal thuis voelen in hun woning. Er is dus nog genoeg werk voor Kees Tol en de stylisten, die deze bewoners in een nieuw seizoen van vtwonen Weer Verliefd op je Huis te hulp schieten.

vtwonen Weer Verliefd op je Huis

In deze eerste aflevering zijn dat Iris en Bart. De twee hebben een bewogen tijd achter de rug. Niet lang nadat ze gingen samenwonen bleek dat Iris’ moeder ongeneeslijk ziek was. Het stel besloot voor haar te zorgen en trok bij haar in, in het ouderlijk huis van Iris. Die woning hebben ze inmiddels gekocht, zoals de wens van Iris’ moeder was. Ze willen het huis nu eigen maken én daarbij de herinnering aan haar behouden. Dat is, zeker gezien hun uiteenlopende smaken, een uitdaging. Gelukkig weet stylist Frans Uyterlinde raad.

Meer over