vtwonen weer verliefd op je huis

Broer en zus in nieuwste aflevering VTwonen Weer Verliefd Op Je Huis

SBS 6 - woensdag 1 december om 20:30

© Talpa
Thijs en zijn zus Roos uit deze aflevering van VTwonen Weer Verliefd Op Je Huis zijn beiden toe aan andere woonruimte en trekken samen in een Tilburgs appartement. Alleen gaat Thijs’ voorliefde voor een interieur in kantoorstijl niet samen met Roos’ wens voor kleur en planten.

Meestal zijn het stellen die VTwonen Weer Verliefd Op Je Huis inschakelen omdat hun woonwensen verschillen. Dit keer zijn het een broer en zus.

Tilburg

Thijs en Roos gaan namelijk samen in een Tilburgs appartement wonen. Roos heeft een kamer in een studentenhuis, maar is toe aan andere woonruimte nu ze is afgestudeerd. Thijs werkt al en deelt een appartement in Amsterdam. Ook hij is toe aan verandering.

Broer en zus

Een gezamenlijke woning is voor de twee dus dé oplossing. Alleen kunnen ze het niet eens worden over de inrichting. Thijs’ voorkeur voor een minimalistisch interieur in kantoorstijl gaat immers niet samen met Roos’ voorliefde voor een kleurig en gezellig huis met veel planten. Samen komen ze er niet uit en dus kunnen ze wel wat stylistenhulp gebruiken.

Meer over