vtwonen weer verliefd op je huis

Verandert het team van vtwonen een kerk in een paleisje?

SBS 6 - zondag 13 februari om 19:20

© Talpa
De voormalige kerk waar Dennis en Angela in wonen, blijkt lastig in te richten. Hij houdt van de van hotel chic-stijl, terwijl zij liever hout en schapenvachten in huis ziet. Kees Tol en stylist Eva schieten in deze aflevering van Vtwonen weer verliefd op je huis te hulp.

De omgeving van het Noord-Brabantse Hank deed de harten van Dennis en Angela al sneller kloppen. En het werd alleen maar beter toen ze de voormalige kerk in het dorp bezichtigden. “Toen we binnen stapten en de ruimte zagen, waren we helemaal verkocht”, vertelt Angela in vtwonen weer verliefd op je huis.

Vtwonen weer verliefd op je huis

Al die ruimte is fijn, maar dat maakt de woning niet per se makkelijk om in te richten. Hoewel het stel al vijf jaar hard werkt om hun droomhuis tot een thuis te maken, wil dat maar niet lukken. Daarbij helpt het niet dat ze ook nog eens heel verschillende smaken hebben. Dennis houdt van de hotel chic-stijl, terwijl Angela liever hout en schapenvachten in huis ziet. Omdat ze er samen niet uitkomen, gaan Kees Tol en stylist Eva van de Ven bij ze langs.

Meer over