vtwonen weer verliefd op je huis

Marieke en Jeroen komen er maar niet uit in VTwonen Weer Verliefd op je Huis

SBS 6 - zondag 19 maart om 18:59

© Talpa
De benedenverdieping van Marieke en Jeroen is echt aan verandering toe. De twee wonen met hun dochters en hond in een vrijstaande woning in Uitgeest. Marieke wil de boel flink aanpakken, maar Jeroen vindt dat spannend. Weten ze in VTwonen Weer Verliefd Op Je Huis een oplossing te verzinnen? 

Het grootste verschil tussen Marieke en Jeroen is misschien wel dat zij van verandering houdt en hij niet. En omdat dit VTwonen Weer Verliefd Op Je Huis is, gaat het natuurlijk om het interieur.

VTwonen Weer Verliefd Op Je Huis 

Het stel woont met hun twee dochters en de hond sinds 2012 in Uitgeest. De vrijstaande woning met opkamer trok hen destijds meteen aan. Het is een authentieke woning en in dit geval kan dat zo maar eens een eufemisme uit een makelaarstekst zijn. De benedenverdieping is namelijk grotendeels gedateerd.

Smaken verschillen

Marieke weet precies wat ze eraan wil veranderen, maar Jeroen houdt dat tegen. En dat terwijl het huis echt een opfrisbeurt en wat gezelligheid nodig heeft. Als Jeroen eindelijk inziet dat er iets moet gebeuren, is er nog het verschil in smaak dat tussen hen in staat.

Meer over