vtwonen weer verliefd op je huis

Onhandige haard en kleine keuken in VTwonen Weer Verliefd op je Huis

SBS 6 - zondag 2 april om 18:58

© Talpa
De vrijstaande woning van Sarah en Rick in Woubrugge heeft een L-vormige woonkamer met een onhandige haard in het midden en een keuken die te klein is. Bovendien houdt zij van een kleurrijk interieur en hij juist niet. Aan het team van VTwonen Weer Verliefd op je Huis om ze een compromis te laten sluiten.

Veel kleuren en drukke prints of rustige tinten en industriële meubels. Sarah en Rick zijn er nog niet uit. Reden voor Kees Tol en de stylisten van VTwonen Weer Verliefd op je Huis om het stel te bezoeken.

Sarah en Rick

Sarah en Rick wonen met hun drie dochters in een vrijstaande woning in het Zuid-Hollandse Woubrugge. Met het huis zelf zijn ze blij, maar hoe moeten ze het inrichten? Vooral de benedenverdieping is een struikelblok. De L-vormige woonkamer heeft een onhandige haard in het midden en de keuken is aan de krappe kant.

VTwonen Weer Verliefd op je Huis

En dan is er ook nog het verschil in smaak waar Sarah en Rick niet uitkomen. Het kan haar niet druk en kleurrijk genoeg zijn, terwijl hij beter gedijt bij het tegenovergestelde. Over één ding zijn ze het gelukkig wél eens: er moet iets gebeuren en dus komt het goed uit dat het team van VTwonen Weer Verliefd op je Huis onderweg is.

Meer over