vtwonen weer verliefd op je huis

Kees Tol mag weer aan de bak in vtwonen weer verliefd op je huis

SBS 6 - zondag 10 oktober om 18:55

© Talpa
Priscilla en Bengt schakelen de hulp in van het team van vtwonen weer verliefd op je huis. Dit koppel verruilde de drukte van Rotterdam voor een rustiger leven met hun dochtertje in Bergschenhoek. Hun interieur is een mix van landelijk en strak, en dat is toch niet de inrichting die ze voor ogen hebben.

In het leven van het Rotterdamse stel Priscilla en Bengt uit de nieuwste aflevering vtwonen weer verliefd op je huis is veel veranderd. Ze zijn ouders geworden van dochter Nikki en besloten Blijdorp te verruilen voor Bergschenhoek. Een hele stap voor de twee, die hierdoor de drukte van de stad - en alle gezellige horeca - achter zich laten.

Ontevreden over interieur

Als gezin zijn ze nu vaker thuis. Daarom heeft het stel veel aandacht besteed aan de inrichting van hun woning, waarbij ze hun smaken hebben gecombineerd. Alleen zijn hun favoriete stijlen heel verschillend en dus is het interieur zowel strak als landelijk. Dat is ook niet echt de inrichting die de twee voor ogen hebben. En dan is er nog de nieuwe keuken waar Bengt achteraf helemaal niet blij mee is. Genoeg redenen om vtwonen weer verliefd op je huis in te schakelen.

Meer over