vtwonen weer verliefd op je huis

Kunnen de VTWonen-stylisten zorgen voor een compromis?

SBS 6 - woensdag 10 november om 20:30

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
Elke week gaan Kees Tol en de stylisten van VTWonen Weer Verliefd Op Je Huis de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. Met deze week: Tewatha en Robert-Jan uit Haarlem.

Tewatha en Robert-Jan vormen met hun twee dochters een multicultureel gezin, dat drie jaar geleden vanuit Amsterdam naar Haarlem verhuisde. Toen ze deze knusse jaren 30 woning in Haarlem tegenkwamen, voelde het meteen als thuiskomen. De woning is klein, maar heeft een hele fijne sfeer en bevat alles wat ze zoeken in een huis.

Multicultureel

Er is alleen één probleempje: hun karakters verschillen als dag en nacht. Ook hun achtergronden zijn erg verschillend: Surinaams versus Hollandse opvoeding, met bijbehorende inrichting in ouderlijk huis. Dat vertaalt zich door naar hun huidige interieur. Kleurrijk versus minimalistisch. Ze vinden zichzelf een mooi bewijs van dat mensen met zeer verschillende achtergrond en karakters samen kunnen leven, maar qua interieursmaak lukt het ze niet om de smaken samen te smelten. Kunnen de stylisten wel een helpende hand bieden?

 

Meer over