De stylisten van vtwonen moeten aan de slag

3 november 2021 09:45 | kijktips | Door Judith Regeling

© Talpa
Drie jaar geleden verhuisden Tewatha en Robert-Jan met hun twee dochters van Amsterdam naar een knusse jaren 30-woning in Haarlem. Ze zijn blij met hun huis, maar wat inrichting betreft staan ze lijnrecht tegenover elkaar. En daarom moet Vtwonen Weer Verliefd Op Je Huis eraan te pas komen.

Tewatha en Robert-Jan vormen met hun twee dochters een multicultureel gezin. Drie jaar geleden verhuisden ze van Amsterdam naar een knusse jaren 30-woning in Haarlem. Het huis is niet groot, maar er hangt een hele fijne sfeer en heeft eigenlijk alles wat ze zoeken in een huis. Het enige waar ze samen niet uit komen, is de inrichting.

Woonprogramma

Reden om Vtwonen Weer Verliefd Op Je Huis in te schakelen. Tewatha en Robert-Jan hebben een totaal verschillende achtergrond. De een heeft een Surinaamse opvoeding genoten, de ander een Hollandse. Beiden neigen naar een inrichting zoals ze die uit het ouderlijk huis kennen, zodat huidige woonwensen kleurrijk versus minimalistisch zijn. Slagen de stylisten erin van de verschillende interieursmaken een geheel te maken?

Meer over