vtwonen weer verliefd op je huis

Kees Tol en Frans Uyterlinde reizen af naar Den Haag in VTWonen: Weer Verliefd op Je Huis

SBS 6 - zondag 28 april om 19:28

© Talpa
Frans Uyterlinde moet in VTWonen: Weer Verliefd op Je Huis de interieurwensen van Jaap en Wendy bij elkaar zien te brengen. Het stel woont in een huis met allure aan de rand van Den Haag. "Tijd om die allure ook naar binnen te brengen", vindt de stylist.

Jaap en Wendy wonen met hun kinderen in een mooi huis met uitzicht op een fruitboomgaard, aan de rand van Den Haag. Toen het stel hier zestien jaar geleden kwam wonen, had Wendy duidelijk voor ogen hoe het in te richten: landelijk, stoer met veel accessoires. Sindsdien is het interieur niet veranderd. Jaap had destijds geen idee. Inmiddels heeft hij dat wel. Hotelchic, donkere kleuren met een toefje goud.

VTWonen: Weer Verliefd op Je Huis

Aan VTWonen: Weer Verliefd op Je Huis-stylist Frans Uyterlinde om de smaken van beiden bij elkaar te brengen. Als hij hen komt bezoeken is hij onder de indruk van de buitenkant. "Een huis met allure." Over de binnenkant is hij minder enthousiast. "De tand des tijds heeft hier wel een beetje geknaagd." Tijd om de allure ook naar binnen te brengen. (HH)

Meer over