vtwonen weer verliefd op je huis

Een bruin huis omtoveren tot iets kleurrijks

SBS 6 - zondag 27 maart om 19:30

© SBS6
Marjolein trok vorig jaar met haar herdershond in bij Martijn, die sinds twaalf jaar in een eengezinswoning woont. Hij koos destijds voor een volledig bruine inrichting, een kleur waar Marjolein niet bepaald van houdt. VTWonen: Weer Verliefd op Je Huis schiet te hulp.

Bruin in het interieur; de een houdt ervan en de ander vindt het vreselijk. Dat geldt ook voor Martijn en Marjolein, die meedoen aan VTWonen: Weer Verliefd op Je Huis. Toen hij twaalf jaar geleden in een eengezinswoning in Vianen trok, koos hij voor veel bruin. Inmiddels woont hij hier samen met Marjolein en herdershond Noor. Marjolein is bij lange na niet zo dol op bruin als Martijn.

Kleur

Om het huis wat meer kleur te geven, heeft ze planten neergezet. Alleen komen ze er niet uit hoe ze de woning verder naar hun beider smaak gaan inrichten. Ze zijn het niet eens over de vloer en moeten ook een oplossing vinden voor de eethoek. Die is al klein voor hen samen, laat staan dat er genoeg ruimte is om vrienden en familie te ontvangen, terwijl ze dat juist erg graag doen.

Meer over