vtwonen weer verliefd op je huis

Discussies over de nieuwe inrichting

SBS 6 - zondag 13 maart om 19:25

© SBS6
De woonkamer van Tessa, Veljko en hun twee dochters blijft leeg en wit. Het stel komt er maar niet uit om een inrichting te kiezen waar ze allebei achter staan. Tessa ziet graag pasteltinten, Veljko houdt van donker. Ze schakelen het team van VTWonen: Weer Verliefd op Je Huis in voor hulp.

Tessa en Veljko willen hun huis graag aanpakken, daar ligt het niet aan. Samen met hun dochters wonen ze in een twee-onder-een-kapwoning in jaren 30-stijl. Ze zijn de eerste bewoners van dit huis, en het gezin woont er met veel plezier. Alleen de benedenverdieping is nog niet helemaal naar hun zin.

Discussies

Samen maakten ze al moodboards om de inrichting te bepalen, maar het lukt ze maar niet om hun stijlen in het interieur te verenigen. Als het aan Tessa ligt, kiezen ze voor pasteltinten en natuurlijke materialen, terwijl Veljko liever donkere meubels ziet. Om de impasse te doorbreken, verkochten ze zelfs hun bank, maar ook dat hielp niet. Intussen blijft de woonkamer leeg en wit. Het stel roept daarom de hulp in van VTWonen: Weer Verliefd op Je Huis.

Meer over