vtwonen weer verliefd op je huis

Soheil en Serena willen een warm interieur

SBS 6 - zondag 6 maart om 19:25

© SBS6
Vier jaar geleden begonnen Soheil en Serena aan de verbouwing van hun woning. Die lag even stil na de geboorte van hun zoon, maar nu willen ze verder. Hun wens: een warm interieur waar ze hun familie kunnen ontvangen. VTWonen: Weer Verliefd op Je Huis wordt ingeschakeld.

Soheil en Serena moesten hun handen flink uit de mouwen steken nadat ze vier jaar geleden een jaren 70-woning kochten in Soest. Samen met zijn vader nam de in Iran geboren Soheil het grootste deel van de verbouwing op zich. Die was bijna klaar toen Serena in verwachting raakte en er even minder aandacht voor het huis was.

Kees Tol

Nu hun zoon anderhalf jaar is, is het tijd om de woning opnieuw aan te pakken. Daarvoor heeft het stel dat al vijftien jaar samen is VTWonen: Weer Verliefd op Je Huis ingeschakeld. Zo is er beneden een vierkante ruimte die ze maar niet goed ingedeeld krijgen. Ook vinden Soheil en Serena de kamer nu te donker. Ze willen een warm en gastvrij interieur waar ze hun familie kunnen ontvangen. Presentator Kees Tol en stylist Eva helpen ze daarbij.

Meer over