Waar doen ze het van?

Nadia moet aan de bak in Waar Doen Ze Het Van?

NPO 1 - woensdag 6 april om 21:32

© EO
Nadia dreigt in deze aflevering van Waar Doen Ze Het Van? haar uitkering te verliezen en gaat op zoek naar werk. Ze solliciteert als postbezorger. Miljonair Vasco Rouw heeft zijn eigen problemen: hij kan in Amsterdam niet genieten van zijn dure sportauto.

De verschillen tussen de vier gezinnen in Waar Doen Ze Het Van? zijn soms schrijnend groot. Zo woont bijstandsmoeder Nadia met haar drie kinderen in een tiny house en heeft ze maandelijks zo’n 1600 euro te besteden. Vastgoedmiljonair Vasco Rouw en zijn vrouw Tamara zien hun vermogen elke maand met zo’n 130.000 euro groeien. Dat zorgt ervoor dat ze te maken krijgen met heel andere problemen en uitdagingen.

Waar Doen Ze Het Van?

In deze aflevering krijgt Nadia te horen dat ze mogelijk haar uitkering verliest, waardoor ze dringend werk moet zoeken. Ze probeert een baan te krijgen als postbezorger om zo in het onderhoud van haar gezin te kunnen voorzien. Rouw worstelt op zijn beurt met het feit dat hartje Amsterdam niet de ideale plek is om te genieten van zijn nieuwe sportauto.

Meer over