Waar doen ze het van?

Volkszanger Wesley Ponsen behoorlijk openhartig in Waar Doen Ze Het Van?

NPO 1 - donderdag 24 augustus om 21:24

© Willem Jan de Bruin
Volkszanger Wesley Ponsen moet flink wat optredens doen om zijn gemiddelde inkomen van 3800 euro bij elkaar te verdienen, zo blijkt in deze aflevering van Waar Doen Ze Het Van?. Hij hoopt op een nieuwe hit en wil daarom best investeren in een goede videoclip.

Doorgaans zijn Nederlanders niet zo openhartig over hun financiën. In Waar Doen Ze Het Van? geven vier huishoudens gedurende zes maanden inzage in hun rekeningen.

Waar Doen Ze Het Van?

In deze tweede aflevering geeft volkszanger Wesley Ponsen een rondleiding door zijn huis. Vrouw Marga zorgt voor het huishouden en hun zoon. En er is een kleintje op komst. Wesley verdient met zijn talent zingen het geld voor de familie. Voor een optreden van veertig minuten rekent hij 795 euro. "Daar gaat nog 200 euro voor de geluidsinstallatie vanaf en vijftien procent voor de platenmaatschappij", rekent hij voor.

Wesley Ponsen

Dat zijn flink wat optredens om zijn gemiddelde inkomen van 3800 euro bij elkaar te verdienen. Hij hoopt op een nieuwe hit en wil daarom best investeren in een goede videoclip.

Meer over