Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Waar woont Sheba?

SBS 6 - donderdag 30 april om 21:25

© SBS/Elvin
Mevrouw Trésoor en buren Theo en Marleen hadden hoogoplopende ruzie over een verwijderde heg. Hoe is de huidige stand van zaken? En hoe gaat het nu in Lopik, waar kat Sheba inzet van een fikse burenruzie was?

Het ging er niet zo fraai aan toe in Mierlo, waar mevrouw Trésoor hoogoplopende ruzie had met haar buren Theo en Marleen. In Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? peilt Viktor Brand de huidige stand van zaken. Wat speelde er ook alweer? Volgens mevrouw Trésoor hadden haar buren - die sinds twee jaar naast haar woonden - een haag verwijderd én grond ingepikt. Dit ontaardde in een felle burenruzie waarbij kadasterpaaltjes spoorloos verdwenen, camera’s werden geïnstalleerd en de honden hun leven niet meer zeker waren.

Opgelost?

Het oordeel van Mr. Visser was duidelijk: de haag was onrechtmatig verwijderd. Is de ruzie na deze uitspraak opgelost? Viktor keert ook terug naar Lopik. Jan en Antonet hadden hier fikse problemen met hun buren Henk en Teunie. De inzet: kat Sheba.

Naar de dierenarts

Het begon allemaal toen Jan en Antonet ontdekten dat de buren hun geliefde kat regelmatig binnenlieten en voerden. Daar waren Sheba’s baasjes niet blij mee. “Een kattendief”, zo noemde Antonet haar buurvrouw. Henk en Teunie zagen op hun beurt geen kwaad in het binnenlaten van de kat. “We denken echt dat Sheba hier gelukkiger is dan bij de buren”, aldus Henk. Maar daar bleef het niet bij, want Teunie nam Sheba zelfs ongevraagd mee naar de dierenarts. Iets wat ze volgens Antonet ook al met andere buurkatten had gedaan. Mr. Visser oordeelde dat Henk en Teunie Sheba met rust moesten laten. Maar is dat ook gelukt?

Geen aflevering missen van je favoriete programma? Download de gratis TVgids.nl-app.

Meer over