Wakefield

Bryan Cranston trekt zich terug

RTL 8 - woensdag 16 september om 22:43

© ftp://ftp.cyfraplus.pl/
Alles achter je laten en niks meer van je laten horen. Dit rigoreuze besluit neemt Howard Wakefield (Bryan Cranston).

Op sommige momenten zou je er het liefst de brui aan geven, alles uit je handen laten vallen en verdwijnen. Maar wat als je dat ook echt doet?

Wakefield

Harold Wakefield (Bryan Cranston) heeft het goed voor elkaar. Hij heeft een prachtig gezin, een mooi huis en een goede baan.

Op een dag laat hij dat allemaal voor wat het is. Hij lijkt van de aardbodem verdwenen.

Maar Harold is niet echt weg; hij houdt zich schuil op de zolder van de garage. Het was Harolds bedoeling om daar een dagje te zitten, gewoon om te kijken wat er zou gebeuren.

Vanuit de garage ziet Harold hoe zijn vrouw (Jennifer Garner) en dochter zich prima redden, hoe zijn leven verdergaat zonder hem. Hoe langer Harold daar zit, hoe moeilijker het wordt om terug te keren naar zijn leven.

Is het überhaupt nog wel zijn leven?

Bryan Cranston

Bryan Cranston zal waarschijnlijk de rest van zijn leven herinnerd worden aan zijn iconische rol van Walter White. In de vijf seizoenen van de serie Breaking Bad zagen we dit personage dat Cranston speelt veranderen van scheikundeleraar in medogenloze drugsbaron.

Toch heeft Cranston aangetoond meer te zijn dan Walter White. Zo kreeg hij een Oscarnominatie voor zijn rol als verketterde schrijver in Trumbo. Ook in Wakefield zien we hem van een hele andere kant. 

Meer over