Wat een stel

Tien stellen gooien het roer om in Wat Een Stel

NPO 3 - dinsdag 4 januari om 21:52

© BNNVARA
Tien stellen uit Wat Een Stel hebben allemaal één droom: binnen een jaar moet het roer om. Zo willen Bjorn en Inge een eigen huis, en dat is voor hen een nog grotere stap dan voor de meeste mensen. Het koppel leeft al twee jaar op straat.

Binnen een jaar het roer helemaal omgooien: dat is het ambitieuze doel van de tien koppels uit Wat Een Stel. De komende twee weken laten ze zien hoe ze stapje voor stapje dichter bij hun ideale toekomst komen.

Wat Een Stel

Bij de een gaat dat soepeler dan bij de ander. Zo hopen Leo en Wesley vader te worden van een pleegkindje, maar ze moeten daarvoor aan heel veel eisen voldoen. Lize en Ruben willen zonder begeleiding samenwonen. Iets dat lang niet zo vanzelfsprekend is, want beiden hebben het syndroom van Down.

Verder het schrijnende verhaal van jeugdliefdes Bjorn en Inge. Ze leven al twee jaar op straat en moeten elke dag weer op zoek naar eten, geld en onderdak. Het koppel bedenkt een actieplan om hun grote droom te verwezenlijken: wakker worden in hun eigen huis.

Meer over