Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland

Terugkijken met de Meilandjes in Wat Goééééd! Het Beste van Chateau Meiland

SBS 6 - maandag 27 november om 20:27

© Talpa
Verschillende bekende Nederlanders, onder wie Gerard Ekdom en Patty Brard, delen in Wat Goééééd! Het Beste van Chateau Meiland hun favoriete momenten uit de afgelopen negen seizoenen van Chateau Meiland. Ongetwijfeld komen alle verbouwingen voorbij.

Chateau Meiland is nu negen seizoenen op tv en in die jaren is er veel gebeurd. Daarom heeft SBS besloten, na een eerdere special in 2019, een terugblik te maken.

Wat Goééééd! Het Beste van Chateau Meiland

Bekende Nederlanders, onder wie radio-dj Gerard Ekdom en presentatrice Patty Brard, delen in Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland hun favoriete momenten. Alle verbouwingen komen voorbij, zowel die van het Franse chateau als die van hun nieuwe pension.

Er zullen ongetwijfeld momenten uit het laatste seizoen voorbijkomen, want de familie heeft een hectische tijd achter de rug. Zo verbouwden en openden ze Pension Code Rosé en was er gedoe over het bestemmingsplan, waardoor ze moesten zorgen dat het pand een permanente bewoner kreeg. Toen dat geregeld was, konden ze de eerste gasten ontvangen.

Wanneer is Wat Goééééd! Het Beste van Chateau Meiland op televisie te zien?

Wat Goééééd! Het Beste van Chateau Meiland is iedere maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. De eerste aflevering volgt op 27 november 2023.

Meer over