Wat is dan liefde

Elise Schaap valt voor Maarten Weijmans in romcom

NPO 3 - dinsdag 28 december om 20:31

© filmdepot.nl/api
In de frisse romcom Wat is dan liefde heeft Cato een hekel aan haar collega Gijs. Of toch niet?

De gehaaide advocaat Gijs (Maarten Weijmans) is gedreven in het afhandelen van lucratieve echtscheidingen. Hij is hard op weg om partner te worden van zijn bedrijf. Het credo van Gijs luidt: alles is geoorloofd in liefde en oorlog.

Wat is dan liefde

De idealistische collega Cato (Elise Schaap) heeft een hele andere kijk op dit soort zaken. Liefde is volgens haar hard werken en wanneer die vervaagt, is het de taak van een advocaat om ervoor te zorgen dat mensen vreedzaam uit elkaar gaan. Wanneer ook Cato in de race is voor de felbegeerde positie van partner in het bedrijf, worden ze allebei gedwongen hun overtuigingen opnieuw onder de loep te nemen. 

Elise Schaap

Als je een avondje lekker rondzapt op televisie, is de kans groot dat je verzeilt raakt in een film of serie met Elise Schaap erin. Zo is ze te zien in series als Familie Kruys en Undercover. En naast Wat is dan liefde speelt ze ook in andere romantische komedies als Ja, ik wil! en Weg van jou. In Nieuw zeer parodieert ze moderne verschijnselen en alsof dat nog niet genoeg is speelt Elise op onnavolgbare wijze bekende Nederlanders na in De tv kantine

Meer over