We're the Millers

Jennifer Aniston verdient de kost als stripper in We're the Millers

SBS 9 - maandag 24 januari om 20:30

© http://www.warnerbros.de/agb.html
Hoe smokkel je een grote lading drugs van Mexico naar Amerika? Simpel: vermom je als modelgezinnetje en rij in een camper vol verdovende middelen beleefd glimlachend langs de douane. Aldus het plot van We're The Millers.

David (Jason Sudeikis) is een drugsdealer. Nou ja, hij handelt wat in softdrugs. Het is allemaal klein bier, zeker in vergelijking met de hoeveelheden drugs die zijn leverancier verhandelt.

We're the Millers

Als criminelen zijn hele voorraad en al zijn verdiensten stelen, heeft David een probleem met die leverancier. De megalomane Brad (Ed Helms) wil zijn geld en zijn stuff terug.

Hij weet in We're the Millers wel een manier waarop David zijn schuld kan vereffenen: hij moet voor Brad naar Mexico om een lading drugs op te halen en in een camper de grens over te smokkelen.

Allemaal leuk en aardig, maar een man van rond de dertig alleen in een camper gaat sowieso de aandacht van de douane trekken. 

Jennifer Aniston

David weet wel een trucje: niemand verdenkt een typisch Amerikaans modelgezinnetje – vader, moeder en twee kids – van drugssmokkel. Nu hoeft David alleen nog maar zo'n gezin te vinden.

Hij vraagt zijn buurjongen Kenny (Will Poulter) om zijn zoon te spelen. Met stripper Rose (Jennifer Aniston) en straatschoffie Casey (Emma Roberts) is het gezinnetje compleet.

Lukt het de 'familie' Miller om de drugs veilig langs de douane te smokkelen? Je ziet het in We're the Millers.

Meer over