We hunt together

Spanning en sensatie: tweede seizoen We Hunt Together komt jouw kant op

BBC First - zondag 11 september om 21:00

© BBC First
Zet je schrap, want het tweede seizoen van de bloedstollende thrillerserie We Hunt Together is vanaf 11 september te zien bij BBC First!

In We Hunt Together draait alles om een moordend duo dat op de hielen wordt gezeten door twee ambitieuze rechercheurs.

Duister duo

Baba (Dipo Ola) schiet de charismatische Freddy (Hermione Corfield) te hulp tijdens een gewelddadig incident. Ze voelen meteen een diepe connectie, maar wakkeren ook iets duisters in elkaar aan. Er ontstaat een duo dat aan het moorden slaat.

De twee willen allesbehalve gepakt worden en moeten daarom op hun hoede zijn voor rechercheurs Lola Franks (Eve Myles) en Jackson Mendy (Babou Ceesay) die steeds dichter bij hen lijken te komen.

Nieuwe handlanger

In het tweede seizoen is Freddy op zoek naar een nieuwe handlanger. Ze heeft zichzelf bij het grote publiek neer weten te zetten als een ongelukkig slachtoffer in plaats van een meedogenloze moordenaar, waardoor haar ego en banksaldo groeien.

Freddy heeft daardoor ook de aandacht getrokken van een bijzonder figuur: een in een vogelmasker gehulde seriemoordenaar. Wanneer er steeds meer mensen in haar naaste omgeving sterven zijn rechercheurs Lola en Jackson overtuigd dat Freddy een nieuwe partner in crime heeft gevonden. Zullen ze de schuld van Freddy kunnen bewijzen of komt ze met alles weg?

Bekijk ook: alles over de hitseries van BBC First

BBC First Finds

We Hunt Together is onderdeel van BBC First Finds. Goede verhalen zijn vaak moeilijk te vinden. Laat ze daarom naar jou toe komen! Deze zomer presenteert BBC First drie prachtige dramaseries die je zeker scherp zullen houden. Deze zijn elke zondag om 21:00 uur te zien bij de zender.

We Hunt Together is vanaf 11 september elke zondag om 21:00 uur te zien bij BBC First

Meer over