We zijn er bijna!

Martine van Os sluit het seizoen van We Zijn Er Bijna! in stijl af

NPO 1 - maandag 10 juli om 19:10

© Alalena/MAX
Aan alles komt een eind en dus ook aan de groepsreis dwars door Nederland. De laatste etappe van dit eerder uitgezonden seizoen van We Zijn Er Bijna! brengt de kampeerders naar Zeeuws-Vlaanderen. Ook maken ze nog een uitstapje naar Brugge.

We Zijn er Bijna! is aangeland bij de laatste etappe. Die gaat van Hellevoetsluis naar Zeeuws-Vlaanderen, waar de reizigers hun kampement opslaan. Op de camping in Groede is het spanning en sensatie: het is eindelijk tijd voor de grote jeu-de-boulesfinale. 

We Zijn Er Bijna!

Maar de omgeving is ook de moeite waard. Tijdens een boottocht over de Schelde houden sommige vakantievierders hun camera of verrekijker alvast in de aanslag; het natuurgebied Hooge Platen is een belangrijke kraamkamer voor zeehonden. Nu ze toch in Zeeuws-Vlaanderen zijn, neemt Martine van Os de groep toch nog mee naar het buitenland. Ze krijgen een rondleiding door Brugge. De reis eindigt in deze herhaling zoals het hoort: met een feestje op de camping en een afscheidsspeech van kampeerder Bill. (HH)

Meer over