We zijn er bijna!

Na regen komt wijn in deze herhaling van We Zijn Er Bijna!

NPO 1 - donderdag 6 juli om 19:11

© Omroep MAX
Het zit de kampeerders van We Zijn Er Bijna! niet mee. Het camperbusje van Ben en Nel heeft het begeven en het regent pijpenstelen op de camping in Limburg. Gelukkig is er genoeg te doen, zoals een workshop vlaaien bakken in Maastricht.

Dubbel pech in We Zijn Er Bijna!. Het mooie weer heeft plaatsgemaakt voor regenbuien en het camperbusje van Ben en Nel begeeft het op de route naar Limburg. Ze zijn even bang dat hun vakantie erop zit, maar gelukkig zijn ze verzekerd en staat er een vervangende camper voor hen klaar. Een maatje groter en dat is even wennen voor de twee oudste kampeerders.

We Zijn Er Bijna! 

Eenmaal aangekomen in het zuiden krijgt het campingvermaak een opfrisbeurt na al die jaren jeu de boules. De kampeerders spelen Molka, een spel waarbij ze houten blokjes omver moeten werpen. Maar Limburg heeft meer te bieden, vooral op culinair vlak. In Maastricht leren ze de kunst van het vlaaien bakken en in een Zuid-Limburgse wijngaard wacht een zonnige excursie. Zit wijnproeven erbij inbegrepen? (HH)

Meer over